Μπορείς τώρα να εγγραφείς στο Newsletter μου και να είσαι ενημερωμένη
για ότι συμβαίνει στο χώρο του beauty blogging και Youtube.
Αν και το The KM Projects δεν είναι απλά άλλο ένα ιστολόγιο ομορφιάς, θα βρεις σε αυτό διαγωνισμούς, κριτικές προϊόντων, plus size fashion tips, haul με αγορές, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, Empties, Demo & review videos.
Not Just Another Beauty Blog
Επιπλέον θα βρεις κριτικές βιβλίων, προτάσεις για ταινίες, συμβουλές οργάνωσης, μαθήματα blogging,  θέματα ψυχολογίας αλλά και συνεντεύξεις.

 
Με την εγγραφή σου θα λάβεις δωρεάν την παρουσίαση μου από την 1η κοπή πίτας των Greek Women Bloggers, με θέμα την σωστή επικοινωνία των Blogger με τις εταιρείες. Επίσης, θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενημερώσεις. Θα λαμβάνεις το Newsletter με τα νέα μου και θα μαθαίνεις πρώτη τον διαγωνισμό του μήνα. 

Αν ξεκινάς τώρα τα πρώτα σου βήματα στον χώρο του blogging μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα μαθήματα Blogging που έχω ανεβάσει στο κανάλι μου και στις συνοδευτικές αναρτήσεις στο blog μου. 

 
Αν θα σε ενδιέφερε να φιλοξενηθείς στο Blog μου ως Guest Blogger ρίξε μια ματιά εδώ. Είμαι σίγουρη ότι θα σε ενδιαφέρει να διαβάσεις περισσότερα. 

Σε ευχαριστώ πολύ που θέλησες να εγγραφείς στο newsletter μου και υπόσχομαι να σε ενημερώνω μόνο όταν κάτι είναι προγραμματισμένο ή απολύτως απαραίτητο να το μάθεις. Δεν θέλω να σε ζαλίζω καθημερινά. Μπορείς να διαβάσεις για την πολιτική απορρήτου του blog μου εδώ.

Αν σε ενδιαφέρει να μείνεις στην παρέα μου και να ενημερώνεσαι κάνε εγγραφή τώρα. 


 
* indicates required

Η The KM projects θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας παρέχει πληροφορίες μάρκετινγκ και ενημέρωσης (Διαγωνισμοί, Νέα άρθρα και βίντεο). Παρακαλώ επιλέξτε τον επιθυμητό τρόπο επικοινωνίας για την αποστολή του newsletter. The KM Projects will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know if you would like to hear from us:

Email Marketing Powered by Mailchimp